Advertisement

Gökhan Akkan Beşiktaş - Besiktas Transfer Haberleri Gokhan Akkan Adim Adim Kartal A Besiktas Spor Haberleri / Başarılı kalecinin kariyeri boyunca en çok gol yediği iki takımdan biri olan beşiktaş'ın bugün oynanacak olan.

Gökhan Akkan Beşiktaş - Besiktas Transfer Haberleri Gokhan Akkan Adim Adim Kartal A Besiktas Spor Haberleri / Başarılı kalecinin kariyeri boyunca en çok gol yediği iki takımdan biri olan beşiktaş'ın bugün oynanacak olan.. Alman file bekçisi loris karius'un takımdan ayrılmasından sonra kaleci arayışlarına hız veren beşiktaş aradığı ismi süper lig'de buldu. Mücadele öncesinde rizespor'un kalecisi gökhan akkan ile ilgili bir istatistik göze çarpıyor. Transfer gündemiyle ilgili konuşan yavuz, loris karius ile yollarını ayıran beşiktaş'ın gökhan akkan'ı transfer edeceği iddialarına da değindi. Çaykur rizespor teknik direktörü stepjan tomas, beşiktaş'ın gökhan akkan'la ilgilendiğini söyledi. Samsunspor'dan nurullah aslan'ı isteyen ancak ciddi bonservis talebiyle karşılaşan beşiktaş teknik direktör sergen yalçın'ın ise gönlünde çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan yatıyor.

Alman file bekçisi loris karius'un takımdan ayrılmasından sonra kaleci arayışlarına hız veren beşiktaş aradığı ismi süper lig'de buldu. .kesin gözüyle bakılan beşiktaş, rizespor'un 24 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı transfer listesine aldı. Alman file bekçisi loris karius'un takımdan ayrılması üzerine beşiktaş yönetimi, çaykur rizespor'un kapısını çaldı ve 25 yaşındaki kaleci gökhan akkan'ı istedi. Beşiktaş'ta gökhan akkan transferi için geri sayım. Tff süper lig ekiplerinden beşiktaş'ın çaykur rizespor forması giyen kaleci gökhan akkan'ı mı transfer etmek istiyor?

Gokhan Akkan Player Details Tff
Gokhan Akkan Player Details Tff from fys.tff.org
Zorlu karşılaşmaya beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan çaykur rizespor kalecisi gökhan akkan damga vurdu. Tarık'ın 11'de başlaması ise gökhan akkan'la ilgili dedikoduların artmasına neden oldu. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Vedat muriç ve beşiktaş'ın ilgilendiği kaleci gökhan akkan ile ilgili sorulan soruyu cevaplayan kartal, vedat muriqi'in satış sözleşmesinde madde var. Başarılı kalecinin kariyeri boyunca en çok gol yediği iki takımdan biri olan beşiktaş'ın bugün oynanacak olan. Milli kalecinin adı, alman file bekçisi karius ile yollarını ayıran beşiktaş ile anılıyor.

Kaleci arayışını hızlandıran beşiktaş, gündemine son olarak rizespor formasını terleten gökhan akkan'ı aldı.

Yerli kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş, gözünü süper lig kalecilerine dikti. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Alman file bekçisi loris karius'un takımdan ayrılmasından sonra kaleci arayışlarına hız veren beşiktaş aradığı ismi süper lig'de buldu. Konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Vedat muriç ve beşiktaş'ın ilgilendiği kaleci gökhan akkan ile ilgili sorulan soruyu cevaplayan kartal, vedat muriqi'in satış sözleşmesinde madde var. Beşiktaş'ta gökhan akkan transferi için geri sayım. > gökhan akkan, beşiktaş yüzünden galatasaray maçına çıkmadı. Gökhan akkan | gray people beşiktaş yönetimi gökmen özcan ve batuhan hınçal, beşiktaş'ın welinton, modeste ve gökhan akkan transferlerinin son durumunu yorumluyor! Kaleci gökhan akkan'ın taliplerinin olduğuna vurgu yapan kartal, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. Samsunspor'dan nurullah aslan'ı isteyen ancak ciddi bonservis talebiyle karşılaşan beşiktaş teknik direktör sergen yalçın'ın ise gönlünde çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan yatıyor. Çaykur rizespor teknik direktörü stepjan tomas, beşiktaş'ın gökhan akkan'la ilgilendiğini söyledi. İlk hedefin ise rizespor'da forma giyen gökhan akkan olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ta gözler şimdiden ara transfer dönemine çevrilmiş durumda.

Transfer gündemiyle ilgili konuşan yavuz, loris karius ile yollarını ayıran beşiktaş'ın gökhan akkan'ı transfer edeceği iddialarına da değindi. Akkan için herhangi bir teklif olmadığını belirten hasan yavuz. Samsunspor'dan nurullah aslan'ı isteyen ancak ciddi bonservis talebiyle karşılaşan beşiktaş teknik direktör sergen yalçın'ın ise gönlünde çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan yatıyor. Süper lig ekiplerinden çaykur rizespor'un başkanı hasan kartal, transferde ismi sıkça geçen kaleci gökhan akkan ile ilgili olarak, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. Formasını terleten 25 yaşındaki 1,88'lik file bekçi gökhan akkan için devreye girdi.

Stjepan Tomas Gokhan Akkan I Besiktas Istiyor
Stjepan Tomas Gokhan Akkan I Besiktas Istiyor from imgs3.star.com.tr
Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi. Süper lig ekiplerinden çaykur rizespor'un başkanı hasan kartal, transferde ismi sıkça geçen kaleci gökhan akkan ile ilgili olarak, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Başarılı kalecinin kariyeri boyunca en çok gol yediği iki takımdan biri olan beşiktaş'ın bugün oynanacak olan. Stjepan tomas, sportif direktör yılmaz bal ile sık sık iletişime geçtiğini belirterek, beşiktaş'ın gökhan akkan'ı istediğini ancak mevcut durum konusunda bilgi sahibi olmadığını ifade etti. Kaleye takviye arayışında olan beşiktaş, çaykur rizespor'un 25 yaşındaki file bekçisi gökhan akkan için girişimlerini hızlandırdı. Beşiktaş, çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan'ı transfer etmekte kararlı. Transfer gündemiyle ilgili konuşan yavuz, loris karius ile yollarını ayıran beşiktaş'ın gökhan akkan'ı transfer edeceği iddialarına da değindi.

Beşiktaş transfer nurullah aslan, gökhan akkan, wilfried bony, ljajic, montero #beşiktaş.

Başarılı kalecinin kariyeri boyunca en çok gol yediği iki takımdan biri olan beşiktaş'ın bugün oynanacak olan. Alman file bekçisi loris karius'un takımdan ayrılması üzerine beşiktaş yönetimi, çaykur rizespor'un kapısını çaldı ve 25 yaşındaki kaleci gökhan akkan'ı istedi. Kaleye takviye arayışında olan beşiktaş, çaykur rizespor'un 25 yaşındaki file bekçisi gökhan akkan için girişimlerini hızlandırdı. Samsunspor'dan nurullah aslan'ı isteyen ancak ciddi bonservis talebiyle karşılaşan beşiktaş teknik direktör sergen yalçın'ın ise gönlünde çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan yatıyor. Mücadele öncesinde rizespor'un kalecisi gökhan akkan ile ilgili bir istatistik göze çarpıyor. Bir süredir kaleci konusunda arayışlarını sürdüren beşiktaş, gökhan akkan'a kancayı attı. Beşiktaş transfer nurullah aslan, gökhan akkan, wilfried bony, ljajic, montero #beşiktaş. Konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Beşiktaş'ta gökhan akkan transferi için geri sayım. Gökhan akkan | gray people beşiktaş yönetimi gökmen özcan ve batuhan hınçal, beşiktaş'ın welinton, modeste ve gökhan akkan transferlerinin son durumunu yorumluyor! 25 yaşındaki kaleci ligin ilk maçında göz doldurdu. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi.

Süper lig ekiplerinden çaykur rizespor'un başkanı hasan kartal, transferde ismi sıkça geçen kaleci gökhan akkan ile ilgili olarak, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. Tff süper lig ekiplerinden beşiktaş'ın çaykur rizespor forması giyen kaleci gökhan akkan'ı mı transfer etmek istiyor? Gökhan akkan | gray people beşiktaş yönetimi gökmen özcan ve batuhan hınçal, beşiktaş'ın welinton, modeste ve gökhan akkan transferlerinin son durumunu yorumluyor! Gökhan akkan, gösterdiği performansla a milli takıma kadar yükselme başarısı göstermişti. Beşiktaş'ta gözler şimdiden ara transfer dönemine çevrilmiş durumda.

Gokhan Akkan Dan Besiktas Aciklamasi Tum Spor Haber
Gokhan Akkan Dan Besiktas Aciklamasi Tum Spor Haber from i12.haber7.net
Bir süredir kaleci konusunda arayışlarını sürdüren beşiktaş, gökhan akkan'a kancayı attı. Beşiktaş transfer nurullah aslan, gökhan akkan, wilfried bony, ljajic, montero #beşiktaş. Mücadele öncesinde rizespor'un kalecisi gökhan akkan ile ilgili bir istatistik göze çarpıyor. Tarık'ın 11'de başlaması ise gökhan akkan'la ilgili dedikoduların artmasına neden oldu. Beşiktaş, çaykur rizespor'un milli file bekçisi gökhan akkan'ı transfer etmekte kararlı. Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Çaykur rizespor teknik direktörü stepjan tomas, beşiktaş'ın gökhan akkan'la ilgilendiğini söyledi. Beşiktaş onu gökhan akkan istiyordu ama şu anki son durumu bilmiyorum.

Stjepan tomas, sportif direktör yılmaz bal ile sık sık iletişime geçtiğini belirterek, beşiktaş'ın gökhan akkan'ı istediğini ancak mevcut durum konusunda bilgi sahibi olmadığını ifade etti.

Gökhan akkan, beşiktaş'a transfer olacak mı? Beşiktaş'ın son olarak çaykur rizespor'un 25 yaşındaki kalecisi gökhan akkan'ı takımına kazandırmak için girişimlerde bulunduğu bildirildi. Kaleci arayışlarını sürdüren beşiktaş'ın çaykur rizesporlu gökhan akkan için ısrarlı olduğu öğrenildi. Gökhan akkan | gray people beşiktaş yönetimi gökmen özcan ve batuhan hınçal, beşiktaş'ın welinton, modeste ve gökhan akkan transferlerinin son durumunu yorumluyor! Süper lig ekiplerinden çaykur rizespor'un başkanı hasan kartal, transferde ismi sıkça geçen kaleci gökhan akkan ile ilgili olarak, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. Beşiktaş transfer nurullah aslan, gökhan akkan, wilfried bony, ljajic, montero #beşiktaş. Karius'un takımdan ayrılmasının üstünden aylar geçmesine rağmen henüz kaleci transferi yapmayan beşiktaş'ta hedef, ç.rizespor'un başarılı file bekçisi gökhan akkan. Mücadele öncesinde rizespor'un kalecisi gökhan akkan ile ilgili bir istatistik göze çarpıyor. İlk hedefin ise rizespor'da forma giyen gökhan akkan olduğu öğrenildi. Kaleci gökhan akkan'ın taliplerinin olduğuna vurgu yapan kartal, gökhan'ı biz bırakmak istemiyoruz. Gökhan akkan, gösterdiği performansla a milli takıma kadar yükselme başarısı göstermişti. Konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Takımın milli kalecisi gökhan akkan'a teklifler geldiğini dile getiren hırvat teknik adam, sportif direktör yılmaz bal ile konuşuyoruz.

Konuyla ilgili resmi açıklama geldi gökhan akkan. Milli kalecinin adı, alman file bekçisi karius ile yollarını ayıran beşiktaş ile anılıyor.

Posting Komentar

0 Komentar